Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Keratine behandeling

Voor behandeling

Na behandeling

Veel voordelen met een

Keratine behandeling

Voor wie is een keratine behandeling?

Waarom kiezen voor keratine behandeling?

Jouw keratine haar behandeling bij Ferry's Hairstudio in Den Haag

Keratine behandelingen zijn een veelgeprezen methode voor het herstel van beschadigd haar en het verkrijgen van een zijdezachte glans. Keratine, een natuurlijk eiwit dat essentieel is voor de structuur van haar, huid en nagels, kan door verschillende factoren zoals chemische behandelingen en hitte van stylingtools verloren gaan, waardoor het haar broos en dof wordt. Een keratine behandeling vult deze proteïne aan en herstelt zo de natuurlijke glans en veerkracht van het haar.

Let op: Wil jij wat meer weten over de keratinebehandeling? Wil je persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op!

Hoe werkt een keratine behandeling?

Het keratine behandeling proces omvat over het algemeen het wassen van het haar met een speciale shampoo om residu te verwijderen en de haarschubben te openen. Vervolgens wordt de keratineformule op het haar aangebracht en ingemasseerd. Na een inwerkperiode wordt het haar geföhnd en gestyled met behulp van hitte, zodat de keratine diep in het haar wordt verzegeld.

Let op: niet alle keratine behandelingen zijn hetzelfde. Sommige bevatten formaldehyde, een potentieel schadelijke chemische stof. Wij als professionele kaper werken niet met deze chemische stof en gebruiken alleen veilige & hoge kwaliteit producten. 

Hoewel keratine behandelingen niet permanent zijn en na verloop van tijd kunnen vervagen, kunnen speciale sulfaatvrije shampoos en conditioners helpen om de resultaten te verlengen en het haar gezond te houden tussen behandelingen door.

Haarveroudering

De veroudering van het haar is een natuurlijk proces en duidelijk zichtbaar en voelbaar. De haarschubben komen open te staan waardoor de voeding en hydratatie verloren gaat. het haar is poreus en voelt stug en droog aan. Veroudering van het haar ontstaat op natuurlijke wijze, maar ook door:

  • chemische behandelingen (kleur, bleken, straightening, relaxen);
  • hoge temperaturen (föhnen, stijltangen en krultangen);
  • het weer (zon, wind, regen);
  • chloor en zeewater;
  • lage kwaliteit haarverzorgingsproducten;
  • verwarming & airconditioning.

Een van de belangrijkste voordelen van een keratine behandeling is het verminderen van pluizigheid en kroeshaar, vooral voor mensen met krullend of golvend haar. Door een beschermende laag om het haar te vormen, wordt het minder vatbaar voor vocht, waardoor pluis vermindert, zelfs bij vochtig weer.

Bovendien kan een keratine behandeling de stylingtijd aanzienlijk verkorten. Met gladder en beter beheersbaar haar hebben mensen vaak minder tijd en hitte nodig van stylingtools, wat kan helpen verdere schade te voorkomen en zo bijdraagt aan gezonder haar op de lange termijn.

Gekleurd of chemisch behandeld haar kan ook profiteren van een keratine behandeling. Het herstelt niet alleen de glans en zachtheid, maar verlengt ook de levensduur van de kleur, omdat het de buitenste laag van het haar versterkt, waardoor de kleur langer levendig blijft.

Een ander voordeel van keratine behandelingen is het verbeteren van de algehele gezondheid van het haar. Beschadigde haarlokken worden hersteld, wat resulteert in sterker haar dat minder snel breekt en dus langer kan groeien.

Het doel van een hedendaagse keratine behandeling is om de verouderde haarschacht te voorzien van de verloren bouwstoffen. Deze bouwstoffen genaamd aminozuren of terwijl de keratine verlies iedere mens op natuurlijkerwijze. Bij de keratine behandelingen maken wij gebruik van hoogwaardig ingrediënten, genaamd aminozuren om de conditie van het haar te herstellen. Hiernaast wordt de haarschacht, ná het toevoegen van de verloren aminozuren, dicht-geseald met behulp van een stijltang. Door het dicht-sealen van de haarschacht blijven de actieve bestanddelen in het haar voor een gemiddelde periode van 4 tot 6 maanden. Mist de juiste verzorgingsproducten worden gebruikt.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Very happy, Khalid takes his time and talks you through the steps he's going to take. Will definitely visit again, thanks Khalid!

Milan van Gool april 12, 2024
google

Goed geknipt door ferry. Heel blij met mijn haar. Het was een erg leuke sfeer.

Monique Van Spronsen november 25, 2023
google

Great service and friendly environment. Definitely recomemd 👍

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Ferry’s Hair studio? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ons bellen op 0702250176.

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

WhatsApp whatsapp