Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Balayage

Onze stylisten blinken uit in

Balayage

Voor wie is een balayage?

Waarom kiezen voor een balayage?

Balayage met succes door Ferry's Hairstudio in Den Haag

Eén van de behandelingen waar wij bij Ferry’s Hairstudio in gespecialiseerd zijn is Balayage. Wij leggen graag uit wat je van deze behandeling kunt verwachten. Ook leggen wij het verschil uit tussen Balayage en Highlights.

Let op: De behandeltijd, kosten en adviezen of je wel of niet voor een balayage moet kiezen verschillen per persoon! Wil je persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op!

Wat is Balayage?

De haarbehandeling ‘Balayage’ komt van origine uit Frankrijk. Dit zien we al aan de naam, die in het Frans ‘vegen’ of ‘verven’ betekent. Met deze techniek ontkleuren we het haar eerst en verwijderen we pigment. Daarna voegen we door middel van toner of crèmespoeling het gewenste kleurpigment toe. Hierdoor ontstaat een zachte, subtiele overgang. Het eindresultaat is een natuurlijk, zonovergoten effect met amper uitgroei.

Veel mensen verwarren deze behandeling met het zetten van Highlights. Toch zijn er vijf kenmerkende verschillen. Waar we bij deze behandeling de kleur op elk willekeurig gebied van het haar aanbrengen zetten we Highlights door specifieke haarlokken in te pakken in aluminiumfolie om de kleur aan te brengen.

Doordat we hier geen folie gebruiken, maar uit de vrije hand werken behandelen we het haar vanaf het haar-oppervlak (en niet de vanaf de haarwortel), waarbij we beginnen met smalle vegen kleur tussen het natuurlijk haar. Naarmate we naar beneden gaan worden de vegen breder en zetten we meer haar in met haarverf.

Door dit verschil in aanbrengen ontstaat er door Balayage een natuurlijk en subtieler effect terwijl Highlights meer opvallend en contrasterend zijn.

Om deze behandeling goed uit te voeren zijn een aantal factoren belangrijk. De vijf belangrijkste factoren zetten we voor jou op een rij:

  1. De vorm van jouw gezicht;
  2. De mate waarin jouw haar poreus is;
  3. De lengte van jouw haar;
  4. De soort Balayage die je kiest (er zijn diverse soorten, zoals blond, bruin, curly, short hair en pink);
  5. De mate waarin je jouw kapsel als creatieve uiting wilt zien. Je kunt je voorstellen dat een zakenvrouw een subtielere kleuring wenst dan een kunstenares.

Uit deze opsomming blijkt al dat het belangrijk is dat je voor jouw Balayage een ervaren specialist kiest die creatief kan zijn op een manier die bij jouw persoonlijke omstandigheden past.

Onze ervaren specialisten hebben professionaliteit, creativiteit en communicatie hoog in het vaandel staan. Deze punten maken dat we pas beginnen nadat we alle ins en outs van deze behandeling met jou hebben doorgesproken en je precies weet wat je kunt verwachten. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je zeker dat jouw Balayage bij ons geslaagd is.

Hiervoor hoef je ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. De waardering van 4,9 (van de 5) sterren die honderden klanten ons geven zegt genoeg. Maak daarom nu een afspraak voor Balayage bij Ferry's Hairstudio in Den Haag.

Tot slot informeren we je graag over een aantal praktische punten bij deze behandeling.

Hoe lang een succesvolle behandeling duurt is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de lengte van het haar, hoe poreus het haar is en de finishes die je wilt. Over het algemeen duurt het in folie brengen van jouw haar tussen de 30 en 60 minuten en zal een totale behandeling zo’n drie uur duren.

Ook dit is afhankelijk van diverse factoren, zoals bijvoorbeeld hoe je jouw haar verzorgt tussen twee behandelingen. Omdat er bij deze behandeling veel minder sprake is van uitgroei gaat deze wel langer mee dan andere behandelingen zoals bijvoorbeeld Highlights. Uiteraard kunnen we je hierover persoonlijk adviseren, maar uit ervaring blijkt dat een Balayage na drie tot vijf maanden bijgewerkt moet worden.

Neem dan contact op met de specialisten van Ferry's Hairstudio in Den Haag en maak snel een afspraak.

Resulaten van onze klanten?

Bekijk ze hier

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Vandaag voor het eerst deze kapsalon binnengelopen en Sami mijn haar laten knippen. Het advies is heel professioneel en eerlijk en de service is super! Ontzettend blij met mijn geknipte haar. Het is prachtig geföhnd! Ik kom hier zeker terug.

Suzan de Groot december 29, 2023
google

Very friendly and professional and punctual.

Maryam Atashkar januari 18, 2024
google

Goeie knipbeurt! Alles keurig afgewerkt en de tijd genomen.

Lauro Lampis oktober 3, 2023

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Ferry’s Hair studio? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ons bellen op 0702250176.

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

WhatsApp whatsapp