Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Highlights

Ferryshairstudio.nl - Balayage, Barber, Highlights en meer
Ferryshairstudio.nl - Balayage, Barber, Highlights en meer

Wij staan klaar voor uw fris

Nieuw kapsel

Altijd mooie Highlights bij Ferry's Hairstudio in Den Haag

Het plaatsen van Highlights is een behandeling die we voor veel klanten uitvoeren. Wij leggen je uit wat je van deze behandeling kunt verwachten en wat het verschil is tussen Highlights en andere behandelingen zoals Balayage. Ook leggen we uit hoe we voor jou de perfecte Highlights plaatsen en beantwoorden we praktische vragen.

Wat zijn Highlights?

Wij plaatsen Highlights door geselecteerde haarlokken in te pakken in aluminiumfolie en daar kleur aan te brengen zodat deze lokken lichter worden dan de rest van het haar. Op deze manier creëren we contrast en diepte.

Veel mensen verwarren het laten zetten van Highlights met een andere behandeling, Balayage. Toch zijn beide behandelingen verschillend en leiden ze tot een ander resultaat.

Wat is het verschil tussen Highlights en Balayage?

Waar we met Highlights specifieke haarlokken kleuren, kunnen we met Balayage elk willekeurig gebied in het haar kleuren. Ook werken we voor Balayage vanaf het haaroppervlak, terwijl we voor deze behandeling vanaf de haarwortel werken. Het gevolg is dat deze kleuraccenten contrasterend en opvallend zijn, terwijl Balayage een natuurlijker en subtiel effect geeft.

Bij Ferry’s Hairstudio kun je ook terecht voor een perfecte Balayage. Hierover lees je meer op onze pagina over Balayage.

Welke soorten Highlights zijn er?

Een goede hairstudio maakt een keuze uit verschillende soorten Highlights om op een mooie manier diepgang aan jouw kapsel te geven en de juiste contouren van jouw gezicht te benadrukken. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken.

  • Full Highlights: met deze manier van highlighten krijg je het meest opvallende resultaat. Dit komt omdat we voor deze behandeling de folies door het hele haar zetten en dus ook de contouren en nekpartij meekleuren.
  • 3/4 Highlights: hierbij ligt het accent van de behandeling op jouw nekpartij. We zetten de folies in het haar vanaf de oren tot de onderkant van het haar. Hierdoor ontstaat diepte als je vanaf de voorkant in de nekpartij kijkt. Door het contrast ontstaat zo een natuurlijk effect. Als je deze highlighting toepast bij een hoge knot kan de nekpartij juist donkerder ogen. Dit geeft, als je het op de juiste manier doet, een mooie en moderne look.
  • Halve: bij deze manier van highlighting brengen we juist lichtere kleuring aan vanaf de bovenkant van het haar. Zo creëren we een licht en natuurlijk accent dat de contouren van jouw gezicht benadrukt. Bovendien ontstaat zo een ‘sun-kissed’ look. Deze highlighting is vooral geschikt voor los haar en voor het bijkleuren van uitgroei van langere highlightings.
  • Babylights: met deze vorm van highlighting plaatsen we op de juiste manier subtiele streepjes kleuring door het haar. Hierbij richten we ons op de kruin en het haar rond het gezicht. Deze highlighting zorgt voor subtiele effecten die een speels karakter aan jouw kapsel geven en de gelegenheid bieden om contouren te benadrukken op een onopvallende manier.
  • Lowlights: formeel gezien zijn lowlights geen vorm van Highlights, maar juist het tegenovergestelde. Waar we bij highlighting de lokken lichter kleuren dan de rest van jouw kapsel kiezen we met lowlighting juist voor donkere kleuring om het juiste effect te bereiken.

Waarom Ferry's Hairstudio de juiste keuze is

Zoals je ziet kan je met deze haarkleuring veel verschillende varianten kiezen die ieder hun eigen impact hebben op de manier waarop je jouw kapsel diepte geeft en bepaalde contouren van jouw gezicht benadrukt.

Daardoor is het creëren van de goede Highlights een samenspel tussen klant en hairstylist. Dat wij door onze klanten vertrouwd worden bewijzen de referenties die wij krijgen. Zo scoren we op basis van honderden Google reviews 4,9 van de vijf sterren. Aarzel dan ook niet en maak een afspraak met ons voor jouw perfecte Highlights.

Resulaten van onze klanten?

Bekijk ze hier

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Fantastisch geholpen door Sami, bijzonder aardig en daarnaast heel kundig! Knipt goed en heeft goede adviezen. Ik kom zeker terug.

Mies Bas januari 6, 2024
google

Super service en erg professioneel. Vandaag heb ik een hair botox treatment gehad van ( Sami) met uitgroei kleuren (Ferry) and i love it so much🥰 beste kapperszaak van Nederland.

Sofia Yaqub augustus 19, 2023
google

Ik heb mijn haar een paar keer bij Khalid laten knippen en het zit altijd goed als ik weer naar buiten loop. Er wordt altijd wat drinken aangeboden en hij denkt goed mee!

M van leeuwen februari 17, 2024

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Ferry’s Hair studio? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ons bellen op 0702250176.

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

WhatsApp whatsapp