Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Reviews

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Very happy, Khalid takes his time and talks you through the steps he's going to take. Will definitely visit again, thanks Khalid!

Milan van Gool april 12, 2024
google

Hele fijne kapper, goed geknipt en super aardig.

liam henderson april 12, 2024
google

Bedankt Khalid! Baard, haar en alles is precies zo geworden als ik wilde.

google

Great service, super nice staff, amazing haircut and balayage ! I found my prefect hairdresser in den Haag. I recommend 100% Media who made my hair incredible. Will be back !!

Stael Victoire april 10, 2024
google
Parastoo Aslani april 6, 2024
google

Ik ben vandaag voor het eerst hier geweest en door Media geholpen met Botox en knippen: wat een topkapster! Je weet nooit hoe het uitpakt als je voor het eerst naar een nieuwe kapper gaat, maar omzettend goed geholpen en hele vriendelijk mensen: zowel de eigenaar Ferry als Media en iedereen die er werkt! Welverdiende 5 sterren en zeker een nieuwe vaste klant met mij erbij!

google

Ik ben erg blij met nieuw kapsel. Media is zeer nauwkeurig en professioneel te werk te gaan

Jip Brouwers maart 30, 2024
google

I got an amazing haircut here! My hair was cut meticulously and patiently, and i felt well taken care of. The staff was very friendly and my hair stylist understood exactly what i wanted. Definitely recommend!

Saniya Rana maart 16, 2024
google

Very professional - great service and vibe!

Yannis Antoniou maart 16, 2024
google

Fijne kapper

Koen Van Westen maart 16, 2024
google

Great service and friendly environment. Definitely recomemd 👍

google

Proteine behandeling gehad van media, lieve en fijne meid. Adviseert je goed en is heel vriendelijk. Dankjewel!!

J I maart 6, 2024

Ferry's Hair Studio

Onze behandelingen

Wij van Ferry’s Hair Studio staan voor u klaar!

Stap binnen in onze moderne studio en laat je verwelkomen door de warme ambiance en het vriendelijke team van deskundige kappers en kapsters. 

Balayage is één van de haartrends van dit moment. Ferry’s Hairstudio in Den Haag legt uit wat je moet weten en wat het geheim is van een goede Balayage.

Het plaatsen van Highlights is een behandeling die we voor veel klanten uitvoeren. Wij leggen je uit wat je van deze behandeling kunt verwachten.

Keratine behandelingen zijn een veelgeprezen methode voor het herstel van beschadigd haar en het verkrijgen van een zijdezachte glans. 

Het streven naar gezond en glanzend haar is voor velen een prioriteit. Gelukkig biedt de schoonheidsindustrie talloze oplossingen, waaronder proteïne behandelingen.

Ontdek de ultieme glamoureuze touch met BIAB nagels bij Ferry’s Hair Studio. Laat jezelf verwennen met deze innovatieve en duurzame nageltechniek voor een langdurige en schitterende look.

WhatsApp whatsapp