Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Behandelingen

Ferry's Hair Studio

Onze behandelingen

Wij van Ferry’s Hair Studio staan voor u klaar!

Stap binnen in onze moderne studio en laat je verwelkomen door de warme ambiance en het vriendelijke team van deskundige kappers en kapsters. 

Balayage is één van de haartrends van dit moment. Ferry’s Hairstudio in Den Haag legt uit wat je moet weten en wat het geheim is van een goede Balayage.

Het plaatsen van Highlights is een behandeling die we voor veel klanten uitvoeren. Wij leggen je uit wat je van deze behandeling kunt verwachten.

Keratine behandelingen zijn een veelgeprezen methode voor het herstel van beschadigd haar en het verkrijgen van een zijdezachte glans. 

Het streven naar gezond en glanzend haar is voor velen een prioriteit. Gelukkig biedt de schoonheidsindustrie talloze oplossingen, waaronder proteïne behandelingen.

Ferry’s Hair Studio de kapper voor vrouwen die de hijab dragen en op zoek zijn naar professionele haarverzorging en styling zonder concessies te doen aan hun geloof of persoonlijke voorkeuren.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Goed service en heel vriendelijk. Ook goed haar!

John Shadow mei 8, 2023
google

Khalid is echt een fantastische kapper met veel kennis! Luistert goed naar de wensen van de klant, kan geweldig knippen en is ook nog eens onwijs aardig!

WhatsApp whatsapp