Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Over ons

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

Ferry's Hair Studio

Ons team

Ferry

Eigenaar

Samy

Balayage stylist

Khalid

Barber

Ferry's Hair Studio

Onze behandelingen

Wij van Ferry’s Hair Studio staan voor u klaar!

Stap binnen in onze moderne studio en laat je verwelkomen door de warme ambiance en het vriendelijke team van deskundige kappers en kapsters. 

Balayage is één van de haartrends van dit moment. Ferry’s Hairstudio in Den Haag legt uit wat je moet weten en wat het geheim is van een goede Balayage.

Het plaatsen van Highlights is een behandeling die we voor veel klanten uitvoeren. Wij leggen je uit wat je van deze behandeling kunt verwachten.

Keratine behandelingen zijn een veelgeprezen methode voor het herstel van beschadigd haar en het verkrijgen van een zijdezachte glans. 

Het streven naar gezond en glanzend haar is voor velen een prioriteit. Gelukkig biedt de schoonheidsindustrie talloze oplossingen, waaronder proteïne behandelingen.

Ferry’s Hair Studio de kapper voor vrouwen die de hijab dragen en op zoek zijn naar professionele haarverzorging en styling zonder concessies te doen aan hun geloof of persoonlijke voorkeuren.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Professionele, vriendelijk, gastvrij en nette salon! Vandaag werd ik geholpen door Media. Super vriendelijke dame, gaf mij goede advies betreft kapsel die ik wilde. Haar föhn techniek is zo fijn. Mijn haar wordt best snel kroezig en vanaf de salon naar de auto regende en ik had geen paraplu, wel mijn kapsel en haren waren nog perfect in model! Zeker een aanrader!

Roji december 9, 2023
google

Echt een van de beste kapsalons in heel Den Haag. Ik kom voor Sami en hij is echt de allerbeste om een balayage te laten doen. Het kost tijd maar het is die tijd dubbel en dwars waard. Je wordt vriendelijk ontvangen, ze zijn transparant over wat er wel of niet kan en blijven eerlijk. Nadat ik mijn haar hier heb laten verven en knippen heb ik alleen maar complimentjes ontvangen. Het lijkt heel natuurlijk en je ziet dat er echt tijd en aandacht aan besteed is. De kapsalon is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het ov. 10/10 would recommend.

Lavita van der Hoek augustus 18, 2023
google

Na 25 jaar dezelfde kapper, moest ik gedwongen op zoek naar een nieuwe kapper. In Ferry heb ik iemand gevonden die meteen begrijpt hoe ik mijn haar wil en hoe dat het beste bij me past. Voor de komende 25 jaar heb ik weer een kapper gevonden 😉

WhatsApp whatsapp