Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Over ons

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

Ferry's Hair Studio

Ons team

Ferry

Eigenaar

Khalid

Barber

Ferry's Hair Studio

Onze behandelingen

Wij van Ferry’s Hair Studio staan voor u klaar!

Stap binnen in onze moderne studio en laat je verwelkomen door de warme ambiance en het vriendelijke team van deskundige kappers en kapsters. 

Balayage is één van de haartrends van dit moment. Ferry’s Hairstudio in Den Haag legt uit wat je moet weten en wat het geheim is van een goede Balayage.

Het plaatsen van Highlights is een behandeling die we voor veel klanten uitvoeren. Wij leggen je uit wat je van deze behandeling kunt verwachten.

Keratine behandelingen zijn een veelgeprezen methode voor het herstel van beschadigd haar en het verkrijgen van een zijdezachte glans. 

Het streven naar gezond en glanzend haar is voor velen een prioriteit. Gelukkig biedt de schoonheidsindustrie talloze oplossingen, waaronder proteïne behandelingen.

Ontdek de ultieme glamoureuze touch met BIAB nagels bij Ferry’s Hair Studio. Laat jezelf verwennen met deze innovatieve en duurzame nageltechniek voor een langdurige en schitterende look.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Geknipt door Khalid, erg te vrede. Neemt de tijd voor je en knipt precies naar wat je wilt.

Tobias Goderie januari 11, 2024
google

Khalid is een zeer professionele en vriendelijke kapper.

Frerik van Dokkum januari 13, 2024
WhatsApp whatsapp