Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Haar kleuren

Ferryshairstudio.nl - Balayage, Barber, Highlights en meer
Ferryshairstudio.nl - Balayage, Barber, Highlights en meer

Onze stylisten staan klaar om uw

Haar te kleuren

Haar kleuren: altijd goed bij Ferry’s Hairstudio

Haar kleuren is één van de manieren om jezelf en jouw omgeving steeds te verrassen met een nieuw, fris kapsel. Toch komt er bij het kleuren van een kapsel meer kijken dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Daarom leggen we je graag uit waarom Ferry’s Haarstudio in Den Haag ook de juiste keuze is voor haar kleuren.

5 dingen die veel mensen niet weten over haar kleuren

Haar kleuren klinkt simpel, maar de schijn bedriegt. Daarom zetten wij vijf punten op een rij die veel mensen niet weten over haar kleuren:

  1. Hoe vaak mag je jouw haar kleuren? Hoe vaak je jouw haar mag verven hangt onder andere af van jouw natuurlijke haarkleur, waarbij blond haar verven om extra aandacht vraagt. Blond haar is namelijk gevoeliger voor haar kleuren dan andere natuurlijke haarkleuren. Waar je jouw haar normaal na 5 tot 8 weken weer mag laten kleuren ligt de periode tussen twee verfbeurten voor blond haar op 12 tot 15 weken.
  2. Jouw haar meerdere keren achter elkaar verven of uitgroei bijwerken? Hier moet je eerst onderscheid maken tussen de vraag of je bij de volgende keer haar verven jouw huidige kleur wilt houden of een ander kleurtje wilt.
  3. Als je een andere haarkleur wilt moet je oppassen voor effecten die ontstaan als je twee verschillende kleurmiddelen voor verschillende haarkleuren gebruikt. De specialisten van Ferry’s Hairstudio in Den Haag adviseren je graag over de mogelijkheden om jouw kapsel zo snel mogelijk in jouw favoriete kleur te krijgen.
  4. Als je dezelfde haarkleur wilt houden kun je ervoor kiezen om jouw uitgroei bij te laten werken. Afhankelijk van de kleur die je koos en de manier van haarkleuren (zie hierna) kan dit na een haarverf beurt maximaal twee tot drie keer, waarna wij adviseren het haar weer helemaal te verven. Wil jij advies over jouw haar kleuren in Den Haag? Neem dan nu contact op met Ferry’s Hairstudio.
  5. Welke kleuren passen bij jou en hoe moet je jouw haar laten kleuren? Natuurlijk wil je met jouw haarkleur een bepaalde indruk achterlaten. Deze indruk ontstaat door de combinatie van de vorm van jouw gezicht, het model waarin je jouw kapsel laat knippen en de kleuraccenten die je aan laat brengen. Hier leggen we graag meer over uit.

Wat zijn de effecten van jouw kapsel, kleur verf en manier van haar kleuren?

Allereerst is de vorm van jouw kapsel belangrijk. Vuistregel is dat jouw gezichtskenmerken meer benadrukt worden naar mate je een korter kapsel kiest. Ook kunnen bepaalde kapsel, zoals een lange boblijn gebruikt worden om een aspect van jouw gezicht (bijvoorbeeld een brede kaaklijn) te camoufleren of juist te accentueren. Zo zorgt een korte boblijn ervoor dat jouw gezicht breder gaat lijken.

Ook de effecten van kleuren kunnen jouw gezicht en uitstraling bepalen. Heb jij ooit gehoord van warme en koude kleuren bij het haar verven? Ook de manier waarop je haarverf laat aanbrengen heeft effect op jouw uitstraling. Zo geeft een volledige kleuring in één kleur natuurlijk ook één soort effect.

Door een andere manier van verven, bijvoorbeeld met high lights benadruk je door haar kleuren juist meer accenten. Daartegenover staat dat balayage juist weer een lossere en meer ‘sun kissed’ effect geeft. Ook andere aspecten, zoals grijs worden of verkleuringen in het gezicht zijn factoren die mee spelen.

Waarom Ferry's Hairstudio in Den Haag de juiste keuze is voor jouw haar kleuren

Zoals je merkt is haar kleuren specialistischer dan gedacht. In samenspraak met jouw zijn onze gespecialiseerde hairstylisten erop getraind om jou op maat te adviseren en de passende manier van haar kleuren professioneel uit te voeren zodat je zeker tevreden bent over het resultaat. Onze Google referenties zeggen daarover genoeg.

Aarzel dus niet langer en maak voor haar kleuren in Den Haag een afspraak bij Ferry’s Hairstudio.

Resulaten van onze klanten?

Bekijk ze hier

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Goede kappers met uitstekende service

Wouter van Tongeren november 17, 2023
google

Ik heb mijn haar een paar keer bij Khalid laten knippen en het zit altijd goed als ik weer naar buiten loop. Er wordt altijd wat drinken aangeboden en hij denkt goed mee!

M van leeuwen februari 17, 2024
google

Betrouwbaar en kwaliteit

Simon Verbrugge juni 27, 2023

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Ferry’s Hair studio? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ons bellen op 0702250176.

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

WhatsApp whatsapp