Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Botox behandeling

Veel voordelen met een

Botox behandeling

Ontdek de voordelen van een botox behandelingen voor stralend Haar

Mooi en gezond haar is een wens die velen van ons koesteren. In de zoektocht naar glanzend en levendig haar worden steeds meer mensen aangetrokken tot innovatieve haarbehandelingen. Een opvallende keuze die snel aan populariteit wint, is de haar botox behandeling. Laten we dieper ingaan op wat haar botox is en welke voordelen het kan bieden.

Wat is haar botox?

Haar botox is een behandeling die ervoor zorgt dat jouw haar sterk, gezond en zacht wordt. Door natuurlijke stoffen in het haar aan te brengen zorgen we ervoor dat beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstellen. Daarbij geeft haar botox jouw haar een vollere look. Hoewel vloeibare keratine een onderdeel is van de stoffen die we aanbrengen zijn er grote verschillen tussen deze behandeling en een keratine behandeling.

Wat is het verschil tussen haar botox en keratine?

Allereerst gebruiken we voor deze behandeling uitsluitend natuurlijke stoffen die goed zijn voor het haar. Bestanddelen van keratine-behandelingen kunnen kunstmatige toevoegingen bevatten die schadelijk zijn voor het haar en soms zelfs voor de gezondheid. Met name het gebruik van formaldehyde is omstreden.

Wat zijn de 3 kenmerken van een goede haar botox?

Er zijn drie factoren die zorgen voor een goede haar botox. Uiteraard houden onze hair stylisten continue rekening met deze factoren als je ons het vertrouwen gunt om jouw haar te behandelen. De drie factoren voor een succesvolle haar botox zijn:

1. Het gebruik van de juiste ingrediënten

Zoals we al bespraken is het belangrijk dat we de juiste middelen gebruiken voor jouw haarbotox. Dat betekent dat we een goede haarbotox alleen uitvoeren met middelen met natuurlijke ingrediënten.

Daarbij bekijken we natuurlijk ook of natuurlijke ingrediënten impact kunnen hebben op jouw haar. Dit is met name belangrijk bij gekleurd haar om te voorkomen dat een combinatie van middelen tot ongewenste kleur-effecten leidt.

2. De juiste impact op jouw haar

Daarbij zorgt een goede haarbotox voor de juiste effecten op jouw beschadigde haar. Zo merk je dat de haarschubben gesloten worden, gespleten haarpunten herstellen en haarbreuk vermindert. Daarbij voedt en hydrateert een goede haarbotox jouw haar.

3. Direct resultaat bij ieder haartype en levensduur

Dankzij de manier van behandelingen zijn de effecten van een goede haarbotox, zoals sterk, dik en veerkrachtig haar, direct zichtbaar.

Waarom Ferry's Hairstudio de juiste keuze is

Als je in Den Haag een haar botox wilt is Ferry’s Hairstudio een logische keuze. Wij staan bekend om onze deskundige en vriendelijke specialisten. Dit in combinatie van 4,9 van 5 sterren op basis van honderden Google reviews van onze klanten zou genoeg moeten zijn om een afspraak te maken.

Hoe lang duurt een haar botox behandeling?

Deze behandeling duurt niet zolang als andere behandelingen zoals een balayage of highlights. Exclusief het wassen en knippen duurt een haar botox behandeling zo’n 1,5 uur.

Na hoeveel tijd moet je een haar botox herhalen?

Hoe vaak je een haar botox behandeling moet herhalen is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de mate waarin jouw haar beschadigd is, hoe lang jouw haar is en hoe je jouw haar verzorgt in de periode tussen twee behandelingen spelen een rol.
Uiteraard geven onze hair stylisten tijdens een afspraak daar graag de juiste adviezen en persoonlijke tijdsindicatie voor. Als vuistregel kun je aanhouden dat je deze behandeling na zo’n drie maanden moet herhalen.

Ben jij klaar voor een haar botox?

Ferry’s Hairstudio in Den Haag is klaar om deze voor jou te plaatsen, dus neem snel contact op en maak een afspraak.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Was there a few month ago. Khalid did a great job - the barber I trust in den Haag.

Michel B september 1, 2023
google

Je bent hier altijd in goede handen, bekwame medewerkers die weten wat ze doen.

Roel Huisman september 19, 2023

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Ferry’s Hair studio? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ons bellen op 0702250176.

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

WhatsApp whatsapp