Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Proteïne behandeling

Veel voordelen met een

Proteïne behandeling

Ontdek de voordelen van proteïne behandelingen

Het streven naar gezond en glanzend haar is voor velen een prioriteit. Gelukkig biedt de schoonheidsindustrie talloze oplossingen, waaronder proteïne behandelingen die door professionals in kapsalons worden aangeboden. Deze behandelingen zijn een effectieve manier om beschadigd haar te herstellen en het weer die levendige uitstraling te geven die je verdient.

Wat is een proteïne behandeling?

Een proteïne behandeling is een diepgaande haarbehandeling die is ontworpen om de structuur van beschadigd haar te herstellen door verloren proteïne aan te vullen. Proteïnen zijn essentieel voor de opbouw en gezondheid van het haar, en regelmatige behandelingen kunnen helpen om beschadigingen door hitte, chemische behandelingen en milieu-invloeden te herstellen.

Hoe werkt een proteïne behandeling?

Tijdens een proteïne behandeling wordt een speciale proteïne-rijke formule op het haar aangebracht. Deze formule dringt diep door in de haarschacht, waar het beschadigde gebieden herstelt en versterkt. Het resultaat? Verjongd haar met hernieuwde kracht, elasticiteit en glans.

De voordelen van proteïne behandelingen

Herstelt Beschadigd Haar: Proteïne behandelingen helpen bij het herstellen van beschadigd haar door het opvullen van eventuele breuken in de haarschacht, wat resulteert in sterker haar dat minder vatbaar is voor breuk.

Verhoogt elasticiteit

Door het aanvullen van proteïne krijgt het haar zijn natuurlijke elasticiteit terug, waardoor het minder snel zal breken.

Voegt glans toe

Beschadigd haar kan vaak dof en levenloos lijken. Proteïne behandelingen herstellen de glans en laten het haar er gezond uitzien.

Verlengt levensduur van kleurbehandelingen

Voor degenen die hun haar regelmatig kleuren, kan een proteïne behandeling helpen de kleur langer levendig te houden door het haar gezonder te maken.

Is het geschikt voor jouw haartype?

Proteïne behandelingen zijn over het algemeen geschikt voor de meeste haartypes, vooral voor haar dat beschadigd is door factoren zoals hitte-styling, kleuring of chemische behandelingen. Echter, voor mensen met overgevoeligheid voor proteïne of bepaalde haarcondities, kan overleg met een professionele kapper raadzaam zijn voordat je een behandeling ondergaat

Aanbevolen onderhoud

Hoewel een enkele proteïne behandeling al merkbare resultaten kan opleveren, wordt regelmatig onderhoud aanbevolen voor blijvende voordelen. Wij kunnen een behandelingsplan op maat voorstellen, afhankelijk van de conditie van je haar en je individuele behoeften.

Ben jij klaar voor proteïne behandelingen?

Als je op zoek bent naar een deskundige proteïne behandeling om je haar nieuw leven in te blazen, neem dan contact op met ons kapsalon of maak direct een afspraak. Onze ervaren kappers helpen je graag om de beste behandeling voor jouw haartype en behoeften te vinden.

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Mijn haar precies geknipt hoe ik het wou. Ook hulpzaam informatie gekregen over de verzorging van mijn haar.

Begum Gunde juli 12, 2023
google

Beste kapper van Den Haag - Khalid

Nathaniel Francis februari 3, 2024

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Ferry’s Hair studio? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ons bellen op 0702250176.

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

WhatsApp whatsapp