Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

De kapper voor iedereen

Dames Mey Hejab

Ferryshairstudio.nl - Balayage, Barber, Highlights en meer

Wij staan klaar voor uw fris

Nieuw kapsel

Toevluchtsoord voor vrouwen die de hijab dragen

Dit is geen gewone salon – het is een toevluchtsoord voor vrouwen die de hijab dragen en op zoek zijn naar professionele haarverzorging en styling zonder concessies te doen aan hun geloof of persoonlijke voorkeuren.

De eigenaar, Ferry heeft deze ruimte gecreëerd met een diep begrip voor de behoeften van vrouwen die ervoor kiezen hun haar bedekt te houden. Zijn eigen ervaringen en een verlangen om een inclusieve omgeving te bieden, hebben haar ertoe aangezet om deze salon te starten.

Wij merkten dat veel vrouwen die een hijab droegen, moeite hadden om een salon te vinden waar ze zich comfortabel voelden. Sommigen waren terughoudend om hun hijab af te doen in openbare ruimtes, anderen voelden zich niet begrepen door kappers die niet vertrouwd waren met het verzorgen van haar onder een hoofddoek.

Voor veel klanten is de salon meer dan alleen een plek om hun haar te laten knippen of stylen; het is een gemeenschapscentrum waar ze zich begrepen en gewaardeerd voelen. Tijdens hun bezoeken worden verhalen gedeeld, vriendschappen gesmeed en een gevoel van verbondenheid opgebouwd tussen vrouwen die op zoek zijn naar professionele zorg voor hun haar terwijl ze trouw blijven aan hun geloofsovertuigingen.
Voel je welkom en maak snel je afspraak

Google reviews

Wat vertellen onze klanten?

google

Onwijs vriendelijk ontvangen,ik ging mijn haar laten knippen,föhnen en laten verven . Ik ben zeer tevreden,ik ben met de mooiste haar weggegaan,dank je wel Sami!

Linda januari 26, 2024
google

Good Service Barber Khalid was Great Thank you so much

Vijay Giri september 6, 2023
google

Zeer tevreden bezoek gehad. Klantgerichte mensen met vakmanschap.

Sara Mehrinejad juli 11, 2023

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Heeft u een vraag aan Ferry’s Hair studio? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt ons bellen op 0702250176.

Ferry's Hair Studio - Dé Specialist in balayage, highlights en botox haar behandeling inclusief proteïne.

Wie zijn wij?

Ferry's Hair Studio uit Den Haag

We geloven niet in het volgen van een vaste aanpak – ruimdenkend en flexibel zijn maakt deel uit van hoe we dingen doen. Het juiste resultaat behalen betekent creatief, communicatief en in afstemming met onze klanten zijn. Een specifieke stijl kan droog knippen, een nieuw product of het gebruik van een scheermes vereisen.

Onze stylisten weten instinctief wat werkt en het is hun taak om ervoor te zorgen dat u hen vertrouwt en aan boord bent met hun creatieve richting.

WhatsApp whatsapp